MOL mobile aktiválás

SIM kártya aktiválás

 1. Helyezze be a SIM kártyáját a készülékbe, majd kapcsolja be a telefont.

 2. Billentyűzze be 4 jegyű PIN1 kódját, amelyet a plasztik kártyán talál, és hagyja jóvá azt telefonja utasításának megfelelően.

A szolgáltatás aktiválása

 1. Első lépésként hívja fel az aktiválandó SIM-ről a +36-30/665-7000-as számot.
  A szolgáltatás rendelkezésre állási ideje a SIM kártyáról indított első hívás időpontjában kezdődik! Az aktiváló szám hívása belföldről díjmentes, a nap 24 órájában elérhető.

 2. Adja meg ügyintézőnek a szerződéskötéshez szükséges személyes adatokat.

 3. Ezután SIM kártyájával teljes körűen igénybe veheti szolgáltatásunkat!

 4. A megadott névre és címre adategyeztető levelet postázunk, amelyben személyes kódot küldünk ki. Amennyiben a megadott határidőn belül nem érkezik meg az adategyeztető levél, az ügyfél eredeti határidőn belüli jelzése esetén a MOL mobile 10 munkanapon belül újra kiküldi a korábban megadott címre.

 5. Az eljuttatott kódot az adategyeztető levelünkben megadott módon vissza kell küldeni részünkre.

 6. Amennyiben Ön 2014.03.21. után lett Előfizetőnk, Egyedi előfizetői szerződését megtekintheti a MOL mobile online önkiszolgáló felületén bejelentkezés után a „Dokumentumok” menüpontra kattintva.

Amennyiben a szóbeli szerződéskötés ügyintézőinkkel nem volt sikeres, vagy bármilyen okból az adategyeztető levélben szereplő kódot az abban meghatározott határidőig nem küldi vissza, a SIM kártyája biztonsági okokból letiltásra kerül, hívásfogadás, hívásindítás, SMS küldés-, fogadás arról nem lesz lehetséges, és ebben az esetben az egyenlege is elvész. A tiltás levételéhez kérjük látogasson el bármely kijelölt MOL töltőállomásra és töltse ki a MOL mobile Egyedi Előfizetői Szerződést, majd aláírva adja át a MOL töltőállomáson ügyintézőnknek a kért személyazonosító okmánya felmutatásával.

MOL mobile előfizető lehet

 • a 14. életévét betöltött (Ptk12. §), érvényes magyar személyazonosító igazolvánnyal és állandó magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy, illetve
 • üzleti előfizetőként magyarországi székhelyű vállalkozás vagy szervezet, valamint
 • külföldi állampolgár, a kijelölt MOL kutakon Egyedi Előfizetői Szerződés 2 példányban történő kitöltésével