Multipont Törzsvásárlóknak még kedvezőbb ajánlatok

Általános információk a Multipont Programról

A Multipont Törzsvásárlói Program kedvező vásárlási (pontgyűjtési és –beváltási) lehetőségeket biztosít számos, saját szektorában meghatározó szerepet betöltő partnercégnél.

A Multipont Program az idei év második felében megújult, és ezáltal már nem csak az OTP Multipont bankkártya tulajdonosok, hanem a MOL és további partnerek törzsvásárlói is élvezhetik a Multipont Program előnyeit. A Multipont Törzsvásárlók vásárlásaik után multipontokat kapnak, amelyeket regisztrációt követően beválthatnak 1 pont = 1 FT értékben a MOL-kutakon és a kibővült Multipont Program Partnereinél is.

A Multipont Törzsvásárlói kártyával rendelkezők a megújítás egyik első lépéseként vásárlásaik után kapott multipontjaik beváltásával kedvezményes MOL mobile feltöltést és készüléket is vásárolhatnak. A Multipont Törzsvásárlóknak szóló kedvezményes ajánlatainkat Multipont logóval jelöljük a készülékeink aloldalon.

Új Multipont Törzsvásárlói kártyát az Önhöz legközelebbi MOL töltőállomáson, vagy kártyakibocsátó Partnereinknél (CBA, bauMax, Gulliver, Bambini) kaphat, OTP Multipont bankkártyát az OTP fiókjaiban, vagy az OTP weboldalán igényelhet.

MOL mobile kedvezmények Multipont kártyásoknak

Multipont törzsvásárlói- vagy bankkártyával rendelkezőknek a MOL a pontgyűjtésen és pontbeváltáson kívül rendkívüli kedvezményeket nyújt a MOL mobile szolgáltatás igénybevétele esetén

Multipont Törzsvásárlói kártyát minden MOL-kúton kaphat

MULTIPONT Amennyiben szeretne részesülni a Multipont Törzsvásárlói Program nyújtotta előnyökből, látogasson el az Önhöz legközelebb eső MOL-kútra, vagy bármelyik kártyakibocsátó Partnerünkhöz és kérje új Multipont Törzsvásárlói kártyáját (amelyhez tehát nem szükséges banki folyószámlát nyitni) a kasszakezelő személyzettől. A kártya ingyenes és az átvétel után azonnal használható pontgyűjtésre a MOL hálózatában és Multipont Partnereknél is.

Multipont bankkártyát az OTP Bank bármelyik fiókjában igényelhet

MOL Az OTP Banknál lehetőség van Multipont bankkártya funkciók igénylésére, amely a hagyományos bankkártyafunkciók mellett pontgyűjtő/pontbeváltó kártyaként is használható. Mastercard PayPass vagy Maestro Paypass típusú Multipont bankkártya igénylésére is van lehetősége, amelyekkel a Multipont partnereknél történő bankkártyás vásárlások után a Partner és az OTP Bank is jutalompontokat ír jóvá Önnek. Amennyiben szeretne Multipont bankkártyát, fáradjon be az Önhöz legközelebb eső OTP bankfiókba vagy rendelje meg kártyáját online.